Свою діяльність компанія почала в 2010 році. Зараз ми впевнено розвиваємось і займаємо лідируючи позиції на ринку шин і дисків та акумуляторів.
Спеціалізація компанії - оптова та роздрібна торгівля стальними і литими автомобільними дисками, зимовими і літніми шинами а також акумуляторами. Віанор являється ексклюзивним представником компанії "Нокіан ".
Діяльність Віанор спрямована на постійне розширення товару вищої якості.
Тісна співпраця з іноземними постачальниками дозволяє запропонувати найширший асортимент шин і колісних дисків.
Ми приділяємо увагу до навчання та професійного розвитку персоналу. Співробітники нашої компанії відвідують семінари та тренінги. Протягом всієї трудової діяльності співробітники компанії залучені до навчання.

Досвідчені спеціалісти мають можливість підвищити свою кваліфікацію, закріпити свої управлінські та комунікаційні навички за допомогою тренінгів. Всі співробітники пройшли навчання, стали висококласними фахівцями і успішно працюють. 

Магазин "Сервіс" стрімко займає все більш міцні позиції і популярність в сегменті запчастин і комплектуючих. Такі прекрасні показники успішної діяльності досягнуті завдяки злагодженій роботі менеджерської ланки і комплексному підходу в торговельно-економічних відносинах. Безперервно зростає і рівень нашого сервісу, не всі магазини автозапчастин можуть похвалитися такою налагодженою роботою менеджерів, і кур'єрської служби доставки.

СТО "VIANOR" зі своєю розвиненою інфраструктурою може запропонувати вам широкий спектр послуг з ремонту вітчизняних авто та іномарок. У нас працюють кваліфіковані фахівці, яким Ви можете довірити свій автомобіль без усякого побоювання. Ремонт автомобілів здійснюється на високопрофесійному рівні, з використанням найсучаснішого обладнання.